Vi vill att du som kommer till Nordea Masters inte bara ska få med dig en fantastisk upplevelse, men även ny kunskap och nya kontakter.

Tournament Director Claes Nilsson förklarar varför Nordea Masters är den perfekta mötesplatsen för just det.

”På Nordea Masters satsar vi stort på att vara så mycket mer än en golftävling. Vi vet hur viktigt det är att människor får träffas fysiskt för att på så sätt ges chans att kunna skapa och stärka viktiga kundrelationer. Vi jobbar därför hårt med att skapa en neutral, avslappad och kreativ miljö som skapar de bästa förutsättningarna för just detta” säger Claes Nilsson, Tournament Director på Nordea Masters.

Han fortsätter: ”Här kan man dels träffas på vår arena, men alla kunder har också möjligheten att skapa sina egna mötesplatser under tävlingen vilket är väldigt uppskattat.”

I Göteborg finns snudd på obegränsade möjligheter att samarbeta med aktörer som arbetar med seminarier och kunskapsspridning. För oss känns det därför bra att ha Göteborgs Stad som en så stark partner, det blir ytterligare en kvalitetsstämpel på ett evenemang som redan är förknippat med hög kvalitet i alla led.

Vilket möte tar du på Nordea Masters? Kontakta oss på nmsales@lagardere-se.com