Högsbo-Sisjön nr 1 2024

14 mars 2024By Företagarföreningen Högsbo-SisjönHögsbo-Sisjön

Nya numret av tidningen Högsbo-Sisjön är här! Vårens inbokade frukostföreläsare finns presenterade och vi får ta del av allt från Christer Olssons visdomsord till framgångssaga med Brixly till dynamisk styrning med Ekan via makroekonomi med Danske Bank och ljusglimtar från SEB.

8 maj: Ekan Management

6 mars 2024By Företagarföreningen Högsbo-SisjönEvent

HÅLLBARA FÖRETAG MED DYNAMISK STYRNING Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte onsdag 8 maj kl 7.30-9.00 med Ekan Management och Berndt Spångberg, Knut Fahlén och Rikard Olsson.

28 feb: Peter Warda

25 januari 2024By Företagarföreningen Högsbo-SisjönEvent

GÖTEBORGS AFFÄRSKLIMAT: KONJUNKTURLÄGE OCH FRAMTIDSUTSIKTER Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till frukostmöte med Business Region Göteborg och Peter Warda onsdag 28 februari kl 7.30-9.00!

1 feb: Jenny Jernberg

30 december 2023By Företagarföreningen Högsbo-SisjönInformation

FORMA DINA FRAMGÅNGAR MED RÄTT FÖRESTÄLLNINGAR Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjuder in till FrukostAkademien 1 februari med Jenny Jernberg som bjuder på en inspirerande föreläsning om hur du kan öppna upp för nya tankar om vad som egentligen är möjligt.