Ljudkällarn bygger in och bygger bort ljud, integrerar ljus samt erbjuder en trygghet i att allt fungerar. Fungerar golvvärmen? Är larmet på? Via mobilen kan du ha full kontroll.

Dagens hem och kontor kan planeras på ett sätt som gör att ljud, bild och ljus mm kan skötas med ett enda knapptryck både i lokalen och från din telefon . Det skapar trivsel och enkelhet och säkerheten förstärks genom att du kan vara på semester och tända och släcka lampor, sätta på och stänga av TV:n mm , allt för att huset ska se bebott ut och därmed förhindra inbrott . – Tiden med timrar som tände och släckte vissa lampor på bestämda tider är förbi, berättar Patrik Hiljemark som driver Ljudkällarn. I somras flyttade butiken till Sisjön. – Området erbjuder redan köks-, kakel- möbel- och andra butiker för människor i bygg- och renoveringstankar. Vi bjuder in till att samtidigt besöka oss och diskutera hur man bäst bygger in ljud och bild, hälsar Patrik

– Vår styrka är att vi ger personliga lösningar till varje kund berättar Patrik. Vi träffas i butiken, diskuterar, visar varor och smarta lösningar, och ser sedan till att allt blir monterat och fungerar. Den personliga kontakten leder till det absolut bästa resultatet.

Hur mår mitt hus?
Ljudkällarn både bygger in och bygger bort ljud, integrerar ljus samt erbjuder en trygghet i att allt fungerar även om du inte är hemma. Fungerar golvvärmen, är larmet på? Ja via mobilen kan du ha full kontroll och därmed kunna koppla av.

– Vårt nästa utvecklingsmål är att komma in i byggprocesserna tidigt, menar Patrik. Det gäller både fastighetsägare och privatkunder som vi hoppas ska besöka oss när de är ute och tittar på andra saker till sitt bygge. Som ytskikt, kök, lampor, vitvaror od som finns i Sisjön. Men vi önskar också fler samarbeten med elfirmor och husföretag, som kan erbjuda smarta lösningar för ljud, bild och integrera ljus redan från början via oss. Ju tidigare vi kommer in i processen ju intelligentare hem får du, säger Patrik.

icamaxi