Efter många år på Vasagatan lämnar nu Golfbutiken No 1 centrala Göteborg och flyttar till Sisjön.

 – Vår målgrupp och våra kunder finns här, och området står mitt i en positiv expansion och utveckling som det är roligt att få vara en del i, säger Bengt Albrektson, ägare till butiken. – I Sisjön ska vi också utveckla vårt koncept, berättar Bengt. Golf, Fashion och Spanien är tre nyckelord i verksamheten.

Med riktning mot företag
Den nya butiken öppnar nu i oktober.

– Vi riktar oss mot företag och bjuder in till att boka tid och komma hit så tar vi hand om er som ”personal shoppers”, berättar Bengt och Tina Olsson som ansvarar för kläd- och modedelen. Kunderna kan passa på att handla för både arbete och fritid.  Så småningom kommer shopen även vara öppen för allmänheten vissa tider, men de meddelas efterhand.

Även tillgängligheten till flera av golfbanorna har påverkat beslutet att flytta till Sisjön.  Vi känner oss nära både våra kunder och det aktiva golfandet och kan lättare erbjuda våra tjänster här ute, menar Bengt.

Golf
Med 30 år i branschen vet Bengt vad som efterfrågas på klädsidan av golfare. Både av damer och herrar. Calloway är huvudmärket som säljs i butiken. Men det finns även annat sportmode som tex Lacoste och Sailracing.

Fashion
Utöver bra golfkläder satsar Golfbutiken No 1 på ” vanliga” kläder och skor för både kvinnor och män. Vi vill hålla oss i framkant av vad som händer i modevärlden och erbjuder många stora, kända märken, berättar Tina. För folk i farten som vill vara snyggt, moderiktigt och bekvämt klädda. Vi ordnar gärna specialarrangemang med lite mat och visning av kläder? 

Spanien
Golf och Spanien har en stark koppling som Golfbutiken No 1 nu utvecklar. -Vi är själva väldigt förtjusta i Spanien och vistas där mycket, säger Bengt och Tina.  I nya butiken finns ett eget showroom för Spanienverksamheten. – Vi både arrangerar skräddarsydda golfresor och förmedlar bostäder med visningsresor samt ordnar med uthyrning till trakten runt Alicante.

Ring och boka tid för personlig service
Ring oss och boka en tid så ska vi visa dig kläder för både sport/fritid  och arbete. Samtidigt kanske titta på en golfresa eller rent av en bostad i Spanien. Oavsett vad du söker lovar vi att ta hand om just dig den tiden du är hos oss, lovar Bengt och Tina.

2016-09-29-14-08-23