Välkommen fredag 26 november till No1:s golfbutik som startar sin Black Friday-helg med en frukostträff!

Butikens samarbetspartners finns på plats med både kunskap och specialerbjudanden som exklusivt gäller för morgonens frukostgäster. Besök oss mellan kl 7.30-9.00 (drop in), gå runt i butiken, ät frukost och prata med våra utställare.

Våra samarbetspartners som kommer att finnas på plats:

Don’t be ordinary, join an extraordinary gym. En fristad för umgänge, fighting spirit, inandning och utandning. En plats där du kan fokusera på att skapa den bästa versionen av dig själv – #brickbybrick.Callaway Golf finns plats och svarar på frågor om allt från golfklubbor till kläder.


Designer sportswear from Sweden since 1984. Malin Bodenmalm från Casall gästar oss och pratar om vikten av att välja rätt sport-BH samt om Casalls fantastiska material och företagets miljötänk.


Morgonens frukost presenteras av Falkegrens Kök som är en familjeägd lunch- och cateringrestaurang i Sisjön.Bjurfors och Martin Hallgren besöker oss och hjälper de som önskar att vara med i Bjurfors spekulantregister samt med rådgivning om er nuvarande bostad. Under frukosten kommer ni att kunna teckna en kostnadsfri värdering av villa eller bostadsrätt.


VÄLKOMMEN önskar No1. I vår golfbutik i Sisjön finner du ett brett utbud av golfkläder, golfklubbor, golfbollar, golfvagnar samt trendiga kläder och skor i vår modeshop.

Anmälan sker nedan, senast 24 november.

Datum
Fredag 26 november

Tid
06.00-08.30 (drop in)

Plats
Askims Verkstadsväg 4
436 34 Askim

Kostnadsfritt.

Anmälan (OBS: en anmälan per person)
Anmälan är stängd. Håll utkik här på hemsidan efter nästa Frukost hos medlem!