kunden_fokus
Kunden i fokus är inte längre ”good enough” – Idag krävs kundens fokus!

Marie Gustafsson, Actea tillsammans med Joacim Andersson, Trustpeople behandlar dagens tema och fokus är att identifiera och realisera de verksamhetsförbättringar som leder till att alla leder och att alla har kundens fokus. De ger oss inspel, teorier och det senaste inom forskningen “People Performance” som vi gemensamt har dialog kring.

Marie Gustafsson – En av Sveriges mest erfarna och efterfrågade utbildare inom Utvecklande Ledarskap (UL). med stor erfarenhet av ledar- och ledningsgruppsutveckling med fokus på effekt i vardagen.

Joacim Andersson – Beteendevetare med mångårig erfarenhet av företagsutveckling och förändringsarbete samt bred branscherfarenhet. Han driver stora förändringsprocesser i såväl Sverige som internationellt.

Datum
Onsdag 24 sep, kl. 07.30

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Joacim Andersson och Marie Gustafsson
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris. 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 150:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet. OBS! Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu. Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan

Har gått ut.