Har ni nya idéer värda att ta hand om? Välkommen till ett kreativt frukostföredrag med Thomas Hagbard.

Kreativitet är inte en medfödd egenskap utan en förvärvad förmåga och kompetens. Om rätt förutsättningar och tillfälle ges kan alla människor vara kreativa. Nya idéer är både betydelsefulla och viktiga och med rätt metoder kan man säkerställa att individer och team har möjlighet att släppa loss sin kreativa potential på jobbet.

Det här är en föreläsning som både inspirerar och irriterar 

Föredraget bygger på boken IdèPilot och går i ett högt tempo. Vi pratar om sanningar och myter kring kreativitet, teorier om hjärnan, kollar på intressanta case och testar kreativa metoder.


Thomas Hagbard har ägnat de senaste 22 åren åt att hjälpa organisationer att skapa kreativa medarbetare, innovativa team och konkurrenskraftiga företag. Thomas startade Realize AB 1998 och har lett över 650 workshops och idéverkstäder.

Arkipelagen och Företagarföreningen Högsbo-Sisjön hälsar er välkomna 13 november!

Datum
Onsdag 13 november, kl. 08.00

Program
07.30 – Frukost serveras
08.00 – Thomas Hagbard – Är nya idéer värda att ta hand om?
08.45 – Frågor, eftersnack och frukostmingel
09.00 – Avslut på Frukostmötet

Plats
Arkipelagen Företagscenter

Pris: 100 kr (inklusive frukost). Ej medlem: 200:-. Betalas i entrén. Glöm inte att göra din anmälan senast två dagar före eventet.

OBS! 
Anmälan är bindande om ej avbokning skett senast två dagar före eventet på info@hsff.nu Vid utebliven närvaro debiteras 150 kr i efterhand. Max antal: 130 personer.

Anmälan

Eventet har redan varit.

Dela detta inlägg: