Det här är Dan Eklind. För många av oss i Högsbo-Sisjön är Dan en välkänd figur, men inte alla vet exakt vad han gör om dagarna.

Dans titel föreningschef för Företagarföreningen Högsbo-Sisjön innebär att värna om föreningens medlemsföretag, ha kontakt med fastighetsägare, bilhandeln och andra branschkluster, butiker och företagare som är aktiva i trakten samt att hitta möjliga samarbeten och synergier mellan företag. Kort sagt ansvarar han för och driver insatser och frågor som gynnar alla områdets aktörer och stärker platsvarumärket Högsbo-Sisjön. Dan är dessutom projektledare och säljare för föreningens tidning och ansvarig för de mässor, möten och aktiviteter som föreningen arrangerar.

Dan brinner lite extra för det personliga mötet och för att aktiviteter och möten bland företagare i området ska resultera i ökat samarbete. Förutom engagemanget i föreningen gillar Dan det goda livet så som en golfrunda, bra mat och en kall öl i vårsolen.

Vill ni samarbeta med Företagarföreningen Högsbo-Sisjön? Eller kanske sitter ni på en idé som gynnar både er, föreningen och området? Maila gärna till info@hsff.nu eller kontakta Dan på telefonnummer 070-356 56 06